LEZÁRULT – Regisztrációs felhívás a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programterület pályázati felhívására benyújtott pályázatok értékelésére

LEZÁRULT – Regisztrációs felhívás a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programterület pályázati felhívására benyújtott pályázatok értékelésére

Az NFFKÜ Zrt. a jelen regisztrációs felhívással az alábbi pályázati felhívás tekintetében olyan független szakértői csoportokat kíván létrehozni az egyes szakterületek vonatkozásában, amely szakértői csoportokkal együttműködve el tudja látni a 326/2012. (XI. 16.) Kormányrendelet 11. § (1) bekezdés 5. pontjában rögzített feladatait nevezetesen, hogy az Ajánlatkérő, mint végrehajtó ügynökség „biztosítja a pályázatok szakmai értékelését végző független szakértői kör rendelkezésre állását és bevonásukkal közreműködik a pályázatok értékelésében.

Ajánlatkérő tárgyi eljárás keretében az alábbi pályázati kiírással összefüggésben várja a jelentkezéseket:

“A helyi önkormányzatok kapacitásfejlesztése a közszolgáltatások minőségének javítása és a helyi gazdaság fejlesztése érdekében /Capacity-building of local governments for enhancing quality of public services and for promoting local economic development”

Ajánlatkérő a jelen eljárást megindító felhívást, valamint a kapcsolódó dokumentumokat az alábbi linken keresztül teszi elérhetővé:

1.     Regisztrációs felhívás – pdf;