Tartalom megjelenítő

Megjelent a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés program pályázati felhívása

Örömmel értesítjük leendő pályázóinkat, hogy a Norvég Alap Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programjának pályázati felhívása a mai napon megjelent honlapunkon.

A pályázati felhívás keretösszege 6.830.000 EUR, célja a helyi önkormányzatok által nyújtott közszolgáltatások minőségének javítása, illetve a helyi gazdaságfejlesztés előmozdítása norvég partnerekkel való együttműködésen keresztül.

A pályázatra kizárólag magyarországi önkormányzatok nyújthatnak be pályázatot, legalább egy norvég és egy magyar partnerrel együttműködésben.

A pályázati felhívás angol nyelven, a további részletes információkkal szolgáló mellékletek magyar nyelven érhetők el itt.

A pályázatokat angol nyelven szükséges elkészíteni.

Az angol nyelven kitöltött elektronikus pályázati űrlap benyújtásának határideje 2013. szeptember 30. 18.00 óra.

Az elektronikus pályázati űrlap benyújtását követően nyomtatható nyilatkozatot legkésőbb 2013. szeptember 30. 24.00 óráig kell postára adni.

A pályázatok a határidő leteltét követően, egyszerre kerülnek értékelésre.

A pályázati űrlap kitöltését az alábbi felületen (https://nora.norvegalap.hu/) regisztrálva, az „Aktuális pályázati kiírások" gombra kattintva kezdheti meg.

Amennyiben a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés program pályázataival kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat a capacity@norvegalap.hu vagy az info@norvegalap.hu e-mail címek egyikén.

A pályázati felhívással kapcsolatosan információs nap kerül megszervezésre 2013. augusztus 13-án, melyről részletes információk hamarosan elérhetővé válnak honlapunkon.

Kérjük, amennyiben érdeklődik, az időpontot jegyezze fel naptárjában, és értesítse partnereit is az eseményről.