Tartalom megjelenítő

Kapacitásfejlesztés pályázat információs nap és partnerségi szeminárium augusztus 13-án

Információs nap és partnerségi rendezvény

A Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programterület tájékoztató rendezvénye

Tájékoztatjuk leendő pályázóinkat, hogy 2013. augusztus 13-án a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programterület  „Helyi önkormányzatok kapacitásfejlesztése a közszolgáltatások minőségének javítása és a helyi gazdaság fejlesztése érdekében"  nyílt pályázati kiírása vonatkozásában információs és partnerkereső rendezvényt tart a Program Operátor, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Nemzetközi Együttműködési Programok Irányító Hatósága (NFÜ, NEP IH).

Az Információs Nap célja, hogy az érdeklődők és a potenciális pályázók személyesen és közvetlenül kaphassanak tájékoztatást a programterület keretében megjelent pályázati felhívás céljairól, tartalmáról, a pályázatok beadásának adminisztratív részleteiről, valamint technikai feltételeiről, az elektronikus pályázati űrlap kitöltéséhez szükséges tudni valókról.

A délelőtti előadásokat követően a délután folyamán a résztvevők személyes, kötetlen beszélgetések keretében találkozhatnak a meglévő, vagy leendő norvég partnereikkel, melynek során megvitathatják a tervezett projektek részleteit.

A rendezvény mindenki számára nyitott, de regisztrációhoz kötött, így várjuk az érdeklődők, illetve leendő pályázók jelentkezését!

Kérjük, hogy azok a potenciális pályázók, akik már rendelkeznek norvég partnerrel, jelezzék feléjük is az Információs Napon történő megjelenés lehetőségét, illetve a regisztrációs űrlap kitöltésekor szíveskedjenek megadni a partnerek nevét a rendezvény szervezői számára.

A résztvevő norvég partnerek részére a szállás és – meghatározott létszámig – az utazás költségeit a szervezők állják.

A jelentkezéseket az alábbi linken várjuk: REGISZTRÁCIÓ

Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 2.

A rendezvényről további információk ezen az oldaldon találhatók.

Az info nap napirendje letölthető itt.