Tartalom megjelenítő

Sikeresen lezajlott Információs nap és partnerségi rendezvény

Sikeresen lezajlott Információs nap és partnerségi rendezvény

2013. augusztus 13-án a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Nemzetközi Együttműködési Programok Irányító Hatósága (NFÜ, NEP IH), mint a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programterület Program Operátora információs és partnerségi rendezvényt tartott a budapesti Hotel Novotel Centrum rendezvénytermében. A Helyi önkormányzatok kapacitásfejlesztése a közszolgáltatások minőségének javítása és a helyi gazdaság fejlesztése érdekében" című nyílt pályázati felhívás vonatkozásában az érdeklődők és a potenciális pályázók személyesen és közvetlenül kaphattak tájékoztatást a felhívás céljairól, tartalmáról, a pályázatok beadásának adminisztratív részleteiről, valamint technikai feltételeiről.

A rendezvényen jelen volt a norvég önkormányzatok 11 képviselője is, akikkel a tájékoztató előadásokat követően személyes, kötetlen beszélgetések keretében találkozhattak a részvevők és megvitathatták a tervezett projektjeik részleteit, tanácsot kaphattak a norvég projektpartnerek kiválasztására, illetve a támogatható projektek körére vonatkozóan.

Az esemény nagy érdeklődés mellett került megrendezésre, a megjelent százfős közönség soraiban a számos meglévő partnerségi kapcsolattal rendelkező pályázó mellett nagyszámú, az üzleti és civil szférából érkezett érdeklődőt is köszönthettünk. Örömmel tapasztaltuk, hogy a leendő pályázók közül többen is mennyire felkészülten érkeztek az eseményre, néhány konkrét projektterv nagy sikert aratott a norvég partnerek körében.

A partnerségi rendezvény sikeresen megvalósította a kitűzött célját, a megjelent potenciális pályázók többsége számára hasznos információkkal, tanácsokkal és közvetlen kapcsolatok biztosításával járult hozzá a benyújtásra kerülő pályázataik eredményességéhez.

Az előadás anyagai az alábbi linkről tölthetőek le:

Németh Mónika, Program Operátor - A pályázati felhívás célja és általános feltételei

Elita Cakule, Donor Program Partner - Partnerség

Fehér György, Végrehajtó Ügynökség - Pályázatkészítési tanácsok