Tartalom megjelenítő

Közlemény - Kulturális és természeti örökség megőrzése, megújítása

Módosultak a korábban megjelent pályázati felhívások, valamint megjelentek a Városi épített örökség megőrzése és megújítása és a Vidéki kulturális és természeti örökség megőrzése c. pályázati felhívásokhoz tartozó pályázati űrlapok és kapcsolódó mellékletek

Ezúton tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy elérhetővé vált a Városi épített örökség megőrzése és megújítása, valamint a Vidéki kulturális és természeti örökség megőrzése c. pályázati felhívásokhoz tartozó elektronikus felület, amely az alábbi linken érhető el:

https://nora.norvegalap.hu/

A pályázati űrlap kitöltését az alábbi felületen regisztrálva, az "Aktuális pályázati kiírások" gombra kattintva kezdheti meg.

Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat továbbá, hogy változott a Városi épített örökség megőrzése és megújítása, a Vidéki kulturális és természeti örökség megőrzése, valamint a Kétoldalú partnerségi együttműködések előkészítésének segítése c. pályázati felhívásokban a tervezési árfolyam, ennek megfelelően módosult a rendelkezésre álló keretösszeg és az igényelhető támogatás összege (Ft).

A fő pályázati felhívásokban ezen felül pontosításra kerültek a biztosítéknyújtási kötelezettségek, valamint a szállítói finanszírozás igénybevételének feltételei.

A módosított pályázati felhívások elérhetőek a következő linkeken:

  • Városi épített örökség megőrzése és megújítása: magyarul, angolul
  • Vidéki kulturális és természeti örökség megőrzése: magyarul, angolul
  • Kétoldalú partnerségi együttműködések előkészítésének segítése: magyarul, angolul

A projektötletek fejlesztésének és a pályázatok előkészítésének támogatására a fő pályázati felhívásokhoz kapcsolódóan a Program Operátor indikátor definíciós adatlapokat bocsát rendelkezésre, hogy segítse az egyes kulcsindikátorok értelmezését.

Az indikátor definíciós adatlapok és a pályázatok benyújtásához szükséges mellékletek elérhetőek Kulturális és természeti örökség program alatt a Pályázatok című menüpontban.