Tartalom megjelenítő

MEGJELENT AZ EGT FINANSZÍROZÁSI MECHANIZMUS 2009-2014 ÖSZTÖNDÍJ PROGRAMJÁNAK LEGÚJABB PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

Elérhetővé vált az EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Ösztöndíj programjának (HU08) legújabb pályázati felhívása az alábbi pályázati akcióban:

A támogatási összeg a donor országok (Norvégia, Izland, Liechtenstein) és a kedvezményezett országok közti hosszú távú nemzetközi együttműködések kialakításának elősegítésére fordíthatók.

Pályázatot kizárólag magyarországi székhellyel rendelkező felsőoktatási intézmények nyújthatnak be, egyéni jelentkezéseket a támogatást elnyert intézményekben lehet beadni.

A felhívásokat magyar és angol nyelven tesszük közzé a mellékletekkel együtt a www.tka.hu és www.norvegalap.hu oldalakon.

A pályázatokat – regisztrációt követően – és mellékleteit angol nyelven kell benyújtani a https://nora.norvegalap.hu/ oldalon az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva.

Az elektronikus adatlap beadási határideje és a nyomtatható nyilatkozat postai feladási határideje megegyezik. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. október 30. 23:59.

További tájékoztatást az Ösztöndíj program pályázataival kapcsolatban az egtalaposztondij@tpf.hu e-mail címen nyújtunk.