Tartalom megjelenítő

Módosult Ösztöndíj Pályázati felhívás

Módosult a 2009-2014 EGT Finanszírozási Mechanizmus HU08 Ösztöndíj programjának Előkészítő látogatás című pályázati felhívása

Tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy módosult az Előkészítő látogatás című pályázati felhívás a pályázathoz szükséges mellékletek vonatkozásában.

Változások jegyzéke:

  1. A pályázati felhívás 9-es pontjában az Előkészítő látogatás pályázati akció befogadási kritériumai és formai szempontjai résznél módosult az online csatolandó mellékletek jegyzéke, törlésre került a pályázó intézmény nyilatkozata. Ezt a nyilatkozatot kizárólag postai úton kell eljuttatni a Tempus Közalapítványhoz (1438 Budapest 70, Pf. 508). „A pályázathoz csatolták a szükséges mellékleteket (fogadási szándékról szóló nyilatkozat és partnerségi megállapodás, kettős finanszírozás elkerüléséről szóló igazolás, átláthatósági nyilatkozat, de minimis nyilatkozat – amennyiben releváns), postai úton beküldték a pályázó intézmény hivatalos nyilatkozatát, valamint a fogadási szándékról szóló nyilatkozat és partnerségi megállapodás nevű mellékletet."
     
  2. Módosultak az online felületen csatolandó mellékletek fejlécei, törlésre került a pályázati azonosítóra kérdező rész. A mellékletek fejlécében semmilyen adatot nem kell megadni.

A pályázatot – regisztrációt követően – magyar vagy angol nyelven lehet benyújtani a https://nora.norvegalap.hu/ oldalon az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva. Az Előkészítő látogatások pályázati akció folyamatosan pályázható a pályázati keret kimerüléséig, a következő beadási határidő 2013. november 29. 23 óra 59 perc.

További tájékoztatást az Ösztöndíj program pályázataival kapcsolatban az egtalaposztondij@tpf.hu e-mail címen nyújtunk.