Tartalom megjelenítő

Módosultak az EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Ösztöndíj programjának (HU08) pályázati felhívásai

Módosultak az EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Ösztöndíj programjának (HU08) pályázati felhívásai

Tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy módosultak az Személyzeti/oktatói mobilitás egyéb, nem felsőoktatási, oktatási/képzési intézmények számára és a Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek című pályázati felhívások szövegei.

Változások jegyzéke:

Személyzeti/oktatói mobilitás egyéb, nem felsőoktatási, oktatási/képzési intézmények számára pályázattípusnál:

  1. A pályázati felhívás 8-as pontjában a tartalmi értékelési szempontok résznél módosultak a kritériumok. A részletes kritériumokat a felhívás 8-9. oldala tartalmazza.

Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek pályázattípusnál:

  1. A pályázati felhívás 8-as pontjában a támogatás résznél módosultak az Intenzív Programokra vonatkozó információk. A szervezési költség a maximális támogatási összeget takarja, amelyről a ténylegesen felmerült költségek alapján kell elszámolni.
  2. Módosult a felhívás 8-as pontjának támogatásról szóló része. Az Intenzív Programoknál a támogatási intenzitás 90%-os.
  3. A pályázati felhívás 8-as pontjában a tartalmi értékelési szempontok résznél módosultak a kritériumok. A részletes kritériumokat a felhívás 10-11. oldala tartalmazza

A felhívásokat magyar és angol nyelven tesszük közzé a mellékletekkel együtt a www.tka.hu és www.norvegalap.hu oldalakon.

A pályázatokat – regisztrációt követően –angol nyelven kell benyújtani a https://nora.norvegalap.hu/ oldalon az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva.

Az elektronikus adatlap beadási határideje és a nyomtatható nyilatkozat postai feladási határideje megegyezik. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. május 5. 23:59

További tájékoztatást az Ösztöndíj program pályázataival kapcsolatban az egtalaposztondij@tpf.hu email címen nyújtunk.