Tartalom megjelenítő

Megjelentek a 2009-2014 EGT Finanszírozási Mechanizmus HU08 Ösztöndíj programjának pályázati felhívásai

Elérhetővé váltak az EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Ösztöndíj programjának (HU08) pályázati felhívásai az alábbi pályázati akciókban:

  • Felsőoktatási mobilitási pályázatok (pályázattípus keretösszege: 1 500 000 euró)
  • Személyzeti/oktatói mobilitás egyéb nem felsőoktatási, oktatási/képzési intézmény esetében (pályázattípus keretösszege: 300 000 euró)
  • Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek (pályázattípus keretösszege: 1 300 000 euró)

A támogatási összegek a donor országok (Norvégia, Izland, Liechtenstein) és a kedvezményezett országok közti hosszú távú nemzetközi együttműködések kialakításának elősegítésére fordíthatók.

Pályázatot kizárólag magyarországi székhellyel rendelkező intézmények nyújthatnak be, egyéni jelentkezéseket a támogatást elnyert intézményekben lehet beadni.

A felhívásokat magyar és angol nyelven tesszük közzé a mellékletekkel együtt a www.tka.hu és www.norvegalap.hu oldalakon.

A pályázatokat – regisztrációt követően –angol nyelven kell benyújtani a https://nora.norvegalap.hu/ oldalon az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva.

Az elektronikus adatlap beadási határideje és a nyomtatható nyilatkozat postai feladási határideje megegyezik. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. május 5. 23:59

További tájékoztatást az Ösztöndíj program pályázataival kapcsolatban az egtalaposztondij@tpf.hu, illetve az info@norvegalap.hu e-mail címeken nyújtunk.