Tartalom megjelenítő

Megjelent a 2009-2014 EGT Finanszírozási Mechanizmus Előkészítő látogatások pályázati felhívása

Megjelent a 2009-2014 EGT Finanszírozási Mechanizmus Előkészítő látogatások pályázati felhívása

Elérhetővé vált a 2009-2014 EGT Finanszírozási Mechanizmus HU08 Ösztöndíj programjának Előkészítő látogatás című felhívása. Az Előkészítő látogatás pályázati akció keretösszege 52 562 euró, amely a donor országok (Norvégia, Izland, Liechtenstein) és a kedvezményezett országok közti hosszú távú nemzetközi együttműködések kialakításának elősegítésére fordítható.

Pályázatot kizárólag magyarországi vagy donor országbeli székhellyel rendelkező intézmények nyújthatnak be, egyéni jelentkezéseket a támogatást elnyert intézményekben lehet beadni.

A felhívást magyar és angol nyelven tesszük közzé a mellékleteivel együtt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a mellékletek tartalmi változtatásának jogát fenntartjuk a pályázatok beadási határidejéig.

A pályázatot – regisztrációt követően – magyar vagy angol nyelven lehet benyújtani a https://nora.norvegalap.hu/ oldalon az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva.

Az elektronikus adatlap beadási határideje és a nyomtatható nyilatkozat postai feladási határideje megegyezik. Az Előkészítő látogatások pályázati akció folyamatosan pályázható a pályázati keret kimerüléséig, a pályázat benyújtási határidők 2013-ban:

  • október 25. 23 óra 59 perc,
  • november 29. 23 óra 59 perc.

További tájékoztatást az Ösztöndíj program pályázataival kapcsolatban a norvegalaposztondij@tpf.hu, illetve az info@norvegalap.hu e-mail címeken nyújtunk.