Tartalom megjelenítő

Bilaterális kapcsolatok építését segítő pályázat jelenik meg februárban a Zöld ipari innováció programterületen

A pályázat benyújtására a program keretében már támogatást nyert projektgazdák és partnereik jogosultak.

Az EGT Alap és a Norvég Alap finanszírozási mechanizmusok célja a gazdasági és társadalmi különbségek csökkentése az Európai Gazdasági Térségben, valamint a kétoldalú kapcsolatok erősítése a donor államok és a kedvezményezett tagállamok, így Magyarország között. A kétoldalú kapcsolatok erősítése 2017-ben kiemelt szerepet kap, hiszen a támogatott projektek eredményei már ismertek, megnyílik a lehetőség azok további fejlesztésére is.

A norvég intézményekkel való kapcsolatok kialakítása és elmélyítése céljából a Szent István Egyetem, mint a Zöld ipari innováció program operátora újabb pályázati felhívást hirdet meg.

Elsősorban norvég szervezetekkel való szakmai találkozók, rendezvényeken, konferenciákon való részvétel, tanulmányutak, nyilvánossági elemek, közös tanulmányok, felmérések, projektötlet kifejtések tartoznak majd a támogatható tevékenységek körébe.

A pályázat benyújtására a program keretében már támogatást nyert projektgazdák és partnereik jogosultak.

A meghirdetés várható időpontja: 2017. február közepe.

Kérjük, kísérje figyelemmel a www.norvegalap.hu weboldal Zöld ipari innováció aloldalát, ahol a kiírás és a pályázáshoz szükséges információk megjelennek.