Tartalom megjelenítő

Tanulmányút az Innovation Norway nemzetközi konferenciájára a Zöld ipari innováció program keretében

A Szent István Egyetem, mint a Norvég Finanszírozási Mechanizmus – HU09 Zöld ipari innováció program Program Opertátora tanulmányutat szervez Norvégiába, Oslóba az Innovation Norway nemzetközi konferenciájára.

  

A Matchmaking Event on Circular Economy / Horizon 2020 Konferencia időpontja 2017. szeptember 19., helyszíne Oslo.

Az újrahasznosító társadalmon alapuló körkörös gazdaság (Circular Economy) az egyike az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának szakterületeken átívelő, horizontális célkitűzéseinek. A program remek üzleti lehetőségeket biztosít az Európai ipar szereplői számára.

Az Innovation Norway, az EGT és Norvég Alapok, az Enterprise Europe Network és a Norvég Kutatási Tanács konferenciájának fő témái:

Hulladék: újrafeldolgozás, újrahasznosítás, hulladék ártalmatlanítás;

Intelligens vízhasználó társadalom;

Alternatív források és hatékony energia és energiahordozó használat.

A rendezvény elsősorban K+F tevékenységben érdekelt, vagy a körkörös gazdaságon belüli értékláncot, új üzleti modellt fejlesztő, partnert kereső vállalatoknak szól. Az EGT és Norvég Alapok rövid cikkben foglalta össze a nemzetközi konferencia részleteit. http://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/events/horizon2020-matchmaking/

A regisztrációs felület, a szakmai program vázlata és további operatív részletek a konferencia weboldalán érhetők el: https://www.b2match.eu/h2020circulareconomy

A jelentkező szervezetek regisztrációjának megerősítését az Innovation Norway körkörös gazdaság területének szakértői végzik. A megerősített jelentkezést követően lehetőség van a Szent István Egyetem által szervezet tanulmányútra jelentkezni, melynek keretében az egyetem az oda-vissza repülőjegyet valamint a szállást és az utasbiztostást biztosítja.

A Program Operátor hivatalos tájékoztatója

Mellékletek:

  1. Jelentkezési lap
  2. Együttműködési megállapodás