Tartalom megjelenítő

Zöld Ipari Innováció Bilateral Experience Sharing konferencia Osloban - Tanulmányút és tudásbróker rendezvény, 2017. március 14-16.

Mintegy 60 közép- és kelet-európai vállalkozás gyűlik össze márciusban, hogy norvég szakértelemmel és tudással gazdagodjon olyan szakterületeken, mint például a korszerű gyártási és termelési technológiák.

Közép-európai és balti üzleti lehetőségekben érdekelt szervezeteket várnak az osloi tudásbróker és üzletipartner-kereső rendezvényen, melynek célja jövőbeli üzleti együttműködések kialakítása. Az konferencia fő területei: épületek – fűtés és energiagazdaságosság; elektronika, mikroelektronika; élelmiszeripar; ipari gyártás; csomagolóipar; műanyag és fémfeldolgozás; gépkocsi alkatrészgyártás.

Az Innovation Norway az Enterprise Europe Network szervezi a rendezvényt melynek egyik célja az EGT és Norvég Alapok által támogatott projektek donor partner keresésének segítése. Az Innovation Norway a norvég kormány legfőbb intézménye a norvég ipar innovációjának támogatására és az ország vállalatainak versenyképes fejlesztésére.

További információért és a regisztrációhoz kattintson a rendezvény oldalára.

A rendezvény részvételi költsége kizárólag a Zöld ipari innováció programterület jelenleg futó, támogatott projektjeinek keretében elszámolható, amennyiben a költségvetésben fennmaradt forrás ezt lehetővé teszi.

A kétoldalú kapcsolatok erősítését támogató, hamarosan megjelenő pályázat keretében ez a konferencia részvétel még nem elszámolható. Későbbi, hasonló rendezvényeken való részvétel azonban támogatható.